22 de SETEMBRE Petit Club de Cinema 11:00 a 13:00
Pel·lícula: El Grúfalo (Jakob Schuh & Max Lang) Duració: 55 min. Lectura: El Grúfalo (Júlia Donaldson) Sinopsi: Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per atipar-se’n. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan afamats com ell. Tots tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia pas de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el grúfal! Però què és un grúfal?

 

20 d’OCTUBRE Club de Cinema  11:00 a 13:30
Pel·lícula: A las cinco de la tarde (Samira Makhmalbaf) Duració: 106 min. Lectura: La cogida y la muerte (Federico García Lorca) Sinopsi: Després de la caiguda del règim talibà a Afganistan, es van tornar a obrir les escoles per a les dones. Una d’elles pretén dedicar-se a la política i, fins i tot, arribar a ser algun dia presidenta de la República. Però el burka, les tradicions i el règim masclista segueixen profundament arrelats a la vida social del país.

 

3 de NOVEMBRE Club de Cinema 11:00 a 13:30 Falten per determinar alguns curtmetratges La duració aproximada de 45 minuts
Pel·lícula: Videovalores (Diversos autors) Lectura: Pequeño tratado de las grandes virtudes (André Comte-Sponville)  Sinopsi: Videovalores és un projecte social-cinematogràfic que combina el cinema i els valors universals utilitzant la càmera del mòbil com a eina d’intervenció social. El resultat és una sèrie de curtmetratges, la majoria dirigits per persones en situació vulnerable, l’objectiu dels quals és transmetre un valor universal en forma de “postal fílmica”.

 

15 de DESEMBRE Petit Club de Cinema 11:00 a 13:00

Contes: La Navidad del hombre rama
Pel-licula: La Navidad del hombre rama (Jeroen Jaspaert y Daniel Snaddon, Reino Unido, 2015).
El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora.